VERPAKKING

Deze sector bestaat uit 3 activiteiten : de transformatie van het karton, de verwerking en de verpakking.

De transformatie van het karton :

De know-how en de kwaliteit ten dienste van de verpakking

Tientallen jaren lang heeft Atelier 85 zijn personeel werk verschaft met uitbestedingswerken. Aan het einde van de jaren ’80 besloot het Atelier, vanwege de sterke concurrentie van de dagcentra, gevangenissen, opkomende landen en andere BAW’s, om zijn eigen producten te ontwikkelen. Daaruit ontstond begin jaren ’90 de kartonfafdeling.

 

Drie paradepaardjes

De productie is gericht op het vervaardigen van dozen (met de mogelijkheid tot zeefdruk), platen en vakjes. Wij kunnen dus een compleet gamma verpakkingsproducten bieden (van dozen voor groepagezendingen tot vastzet- en beschermingsonderdelen).

Ons productiemiddel

Deze afdeling met een schat aan ervaring heeft jaar na jaar zijn “machinepark” uitgebreid om het gamma producten te diversifiëren. Dankzij onder andere box-makers, roda (snijden van vakjes), roller-pers, automatische pers, plakpers en nietmachines kunnen wij aan de steeds hogere eisen van de klant voldoen.

Meer dan ooit gericht op professionals…

Onder onze klanten bevinden zich meer dan 500 ondernemingen uit zeer diverse sectoren.
Met name glashandel-, agrovoeding-, siderurgie-, kleding- en zelfs automobielbedrijven.

Aan deze klanten, afkomstig uit de Benelux en Frankrijk, kan in recordtijd worden geleverd dankzij onze eigne voertuigenvloot..

 

Verpakking

 

De verpakking, etikettering, verpakking in zakjes, palletisering etc kunnen worden gerealiseerd door onze verpakkingslijnen.

Verwerking

 

Atelier 85 beschikt over zijn eigen montagelijn. Wij zijn met name gespecialisserd in het assembleren van verlichtingsapparatuur.

De montage van vakjes en producten uit het transformatieatelier worden ook verzorgd door deze afdeling.

De eindproducten worden vervolgens op pallets geplaatst en van een film voorzien om ze naar onze klanten te transporteren.

Info-aanvraag voor de sector : "Verpakking"

Verplicht Veld*